Workshop
Wil je graag zelf een tiramisutaart, een charlotte van rode vruchten, snickertaart, bokkenpootjes leren maken of de moderne afwerkingstechnieken onder de knie krijgen?Dan zijn deze workshops iets voor jou!
Je moet zelf niet goed kunnen bakken, je kan je individueel of in groep inschrijven, en tijdens de pauze drinken we gezellig een koffietje of een glaasje bubbels met iets zoet.
Je moet zelf niets meebrengen, wij zorgen voor het materiaal en de ingrediënten.
Uiteraard mag je het resultaat van de workshop mee naar huis nemen samen met het recept zodat je thuis opnieuw aan de slag kan gaan.
Alle workshop gaan van start om 17u50 tot en met 20u45
Woensdag 10 december PEPERKOEKENHUISJE
Woensdag 17 december PEPERKOEKENHUISJE
Woensdag 4 februari TIRAMISUTAART
Woensdag 11 februari CHARLOTTE VAN ROOD FRUIT ( VOLZET )
Woensdag 25 februari ENTREMETS GLACEREN EN VERSCHILLENDE MODERNE AFWERKINGSTECHNIEKEN VAN TAARTEN ( basis mousse - glaçages maken en verwerken - verschillende moderne afwerkingstechnieken van chocoladebanden tot diverse spuittechnieken )
Woensdag 4 maart APPEL CRUMBLE TAART MET AMANDELCREME EN ZANDDEEG
Woensdag 18 maart CHARLOTTE VAN ROOD FRUIT
Woensdag 25 maart BOKKENPOOTJES ( VOLZET )
Woensdag 22 april ENTREMETS GLACEREN EN VERSCHILLENDE MODERNE AFWERKINGSTECHNIEKEN VAN TAARTEN ( basis mousse - glacages maken en verwerken - verschillende moderne afwerkingstechnieken van chocoladebanden tot diverse spuittechnieken )
Woensdag 29 april SNICKERTAART
Prijs: 85 euro pp.
Plaatsen zijn beperkt, plaats reserveren via info@jaline.be