Workshop

 

Wil je graag zelf een Charlotte van rood fruit leren maken, een snicker taartje met gezouten karamel, moderne halloween citroen meringue taartjes, Paris brest ( soes) met ganache montée van praliné, herfstige peer bourdaloue taart en gekarameliseerde hazelnoten modern Kerst peperkoekenhuisje

Dan zijn deze workshops iets voor jou!

Woensdag 25 september, 9 oktober, 23 oktober, 6 november, 20 november, 4 december en woensdag 11 december leer je in het atelier de kneepjes van de patisserie.

Je moet zelf niet goed kunnen bakken, je kan je individueel of in groep inschrijven, en tijdens de pauze drinken we gezellig een koffietje of een glaasje bubbels met iets zoet.

Je moet zelf niets meebrengen, wij zorgen voor het materiaal en de ingrediënten.

Uiteraard mag je het resultaat van de workshop mee naar huis nemen samen met het recept zodat je thuis opnieuw aan de slag kan gaan. 

 

Woensdag 25 september CHARLOTTE ROOD FRUIT ( VOLZET )

17U50– 20U30

Woensdag 9 oktober SNICKERTAART MET GEZOUTEN KARAMEL ( VOLZET ) 

17U50- 20u30

Woensdag 23 oktober MODERNE HALLOWEEN CITROEN MERINGUE TAARTJES  ( VOLZET )

17u50 - 20u30

Woensdag 6 november PARIS BREST  (soes)  MET PRALINE EN GEKARAMELISEERDE HAZELNOOT ( VOLZET )

17u50 - 20u30

Woensdag 20 november HERFSTIGE PEER BOURADELOUE TAART MET AMANDELCREME ( 6 PLAATSEN BESCHIKBAAR )

17u50 - 20u30

Woensdag 4 december EXTRA DATUM PARIS BREST (soes) MET PRALINE EN GEKARAMELISEERDE HAZELNOOT ( 3 PLAATSEN BESCHIKBAAR ) 

Woensdag 11 december KERST PEPERKOEKENHUISJE ( VOLZET )

17u50 - 20u30

Prijs: 75 euro pp.

Plaatsen zijn beperkt, plaats reserveren via info@jaline.be

Hoe bestellen?

Online bestellen: Stuur je bestelling naar info@jaline.be 

In de winkel: Natuurlijk ben je ook van harte welkom om je kerstontbijtmand rechtstreeks in onze winkel te bestellen

×