Workshop

Wil je graag zelf echte Zweedse Cinnamon Buns leren maken of toch liever een appel crumble taartje met amandelcrème, macarons of een voor moederdag een lekkere fraisier?
Dan zijn deze workshops iets voor jou!
Woensdag 10 april, 17 april, 24 april, 8 mei, 15 mei en 29 mei leer je in het atelier de kneepjes van de patisserie.
Je moet zelf niet goed kunnen bakken, je kan je individueel of in groep inschrijven, en tijdens de pauze drinken we gezellig een koffietje of een glaasje bubbels met iets zoet.
Je moet zelf niets meebrengen, wij zorgen voor het materiaal en de ingrediënten.
Uiteraard mag je het resultaat van de workshop mee naar huis nemen samen met het recept zodat je thuis opnieuw aan de slag kan gaan. 
Woensdag 10 april CINNAMON BUNS
17U50– 20U15
Woensdag 17 april APPEL CRUMBLE TAART MET AMANDELCREME 
17U50- 20u15
Woensdag 24 april MACARONS MET 2 GANACHE VULLINGEN ( VOLZET)
17u50 - 20u15
Woensdag 8 mei FRAISIER ( VOLZET ) 
17u50 - 20u15
Woensdag 15 mei FRAISIER
17u50 - 20u15
Woensdag 29 mei MACARONS MET 2 GANACHE VULLINGEN
17u50 - 20u15
Prijs: 75 euro pp.
Plaatsen zijn beperkt, plaats reserveren via info@jaline.be

 

CINNAMON BUNS

Echt Zweedse Cinnamon buns met kaneel

Woensdag 10 april

APPEL CRUMBLE TAARTJE MET AMANDELCREME
Sablé taartje met een vulling van amandelcrème , appeltjes met kaneel en een amandelcrumble
Woensdag 17 april
MACARONS MET 2 GANACHE VULLINGEN
Echte Parijse macarons met een chocolade ganachevulling en een fruit ganachevulling 
Woensdag 24 april en woensdag 29 mei 
FRAISIER
Een aardbeien fraisier, met genoise biscuit, crème mousseline van vanille en verse aardbeien
Woensdag 8 mei en woensdag 15 mei

 

 

×