Workshop
Wil je graag zelf een fraisier leren maken, een tartelette framboos / citrus deluxe, citroen meringue taart, een tiramisu taart, bokkenpootjes of eerder een klassieke eclair met moderne variaties ?
Dan zijn deze workshops iets voor jou!
Woensdag 11 juni, 25 juni, 9 juli, 23 juli, 6 augustus, ( vanaf 10 augustus jaarlijks verlof ), 10 september, 24 september, 8 oktober, 22 oktober en 5 november leer je in het atelier de kneepjes van de patisserie.
Je moet zelf niet goed kunnen bakken, je kan je individueel of in groep inschrijven, en tijdens de pauze drinken we gezellig een koffietje of een glaasje bubbels met iets zoet.
Je moet zelf niets meebrengen, wij zorgen voor het materiaal en de ingrediënten.
Uiteraard mag je het resultaat van de workshop mee naar huis nemen samen met het recept zodat je thuis opnieuw aan de slag kan gaan.
Woensdag 11 juni FRAISIER
17U50– 20U30
Woensdag 25 juni FRAISIER
17U50- 20u30
Woensdag 9 juli TAART FRAMBOOS DELUXE ( VOLZET )
17u50 - 20u30
Woensdag 23 juli TAART FRAMBOOS DELUXE ( VOLZET )
17u50 - 20u30
Woensdag 6 augustus BOKKENPOOTJES
17u50 - 20u30
VANAF 10 AUGUSTUS JAARLIJKS VERLOF
Woensdag 10 september CITROEN MERINGUE TAART
17u50 - 20u30
Woensdag 24 september TAART CITRUS DELUXE
17u50 - 20u30
Woensdag 8 oktober KLASSIEKE ECLAIRS EN MODERNE VARIATIES
17U50 - 20U30
Woensdag 22 oktober TIRAMISUTAART
17u50 - 20u30
Woensdag 5 november TIRAMISUTAART
17u50 - 20u30
Prijs: 75 euro pp.
Plaatsen zijn beperkt, plaats reserveren via info@jaline.be